DEBARASARE  MOBILA VECHE♣

         Toamna aceasta  OFERTELE SUNT MARII!!!

Bun venit pe site nostru!!! Ofertele noastre de debarasare mobila, sunt mari.  Noi suntem cei care te scapam de toate lucrurile noi si vechi care va sunt ne folositoare din locuintele dvs cum ar fi: apartamente, pivnite, garaje, subsoluri, poduri, mansarde etc. In noua saptamana va asteptam cu reduceri mari!! Debarasare mobila, de ori ce tip sufrageri, dormitoare, livinguri, bai, si bucatari. Seviciile noastre de debarasare mobila, sunt complete de la ridicare mobilei si incarcata in dubele noastre de 3,5T iar apoi duse la groapa de gunoi. Sunati si in cel mai scurt tinp posibil o echipa va veni sa elibereze si sa va redea spatiul dorit din locuintele dvs.

Prea multa mobila veche, în casa ta? De-a lungul anilor, lucrurile tind să se adune. Lucruri pe care la un moment dat păreau foarte importante!!! Dar acum te intrebi cum de am strans, primit toata mobila veche?“ Și ce am să fac cu ea? Debarasare mobila, oferă servci  care va elimina toate lucrurile nedorite „chestii“ de gen mobilier vechi, si multe alte lucruri pentru tine. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la nici un lucru; doar face un apel telefonic rapid la numărul nostruu și o echipa de-a noastra va veni sa ridice totul pentru tine.

Ofertele noastre de DEBARASARE MOBILA

Ai pe cineva care ne vei recomanda o ruda, prieten, frate, bunci, sau vecin ai nimerit unde trebuia, pentu ca DEBARASARE MOBLA, te va rasplati. Stim cu toti ca recomandarile unei persoane coleg, sau vecin la altul si la altul si tot asa, sunt  cele mai bune servicii de pubicitate, din aceasta cauza debrasare mobila, vine cu  rasplata pentru recomandarile tale la alte persoane, tu ne recomanzi de doua ori iar noi iti vom oferi un serviciu gratuit pentru tine cum ar fi: transport mobila, montaj demontaj transport marfa, transport moloz, etc. E sinplu si ok acum ai un beneficiu pentru recomandarile tale suna-ne                             RECOMANDANE si te vom rasplati!!!

   Cu noi nu trebuie sa depuneti nici cel mai mic efort, facand noi asta in locul dvs si anume totul  revine in sarcina noastra. Ridicarea de debarasare mobila veche, ne vom ocupa noi de  eliminarea  sertarelor sau sticla pentru a preveni accidentele. , Servicii de debarasare mobila, evacuare mobila, sunt servici de care suntem mandri sa le aveti la dispozitie.

V-ati dorit vreodata sa înlocuiti mobila veche, dar pur si simplu nu ati avut timp sau forta de munca pentru a face acest lucru? Sau ati cumparat un apartament nou sau pur si sinplu lati mostenit, noi suntem solutia pentru a va putea debarasa de mobila ne dorita. Praful Îndepartarea mobilei si eliminarea poate fi destul de greu si poate dura foarte mult timp. Nu veti avea nevoie de nimic pentru a rupe demonta mobila veche, acestea revenind in grija noastra, mai mult noi ne vom ocupa si transporta acele obiecte grele afara pe usa.

debarasare vitrine vehi

Doar atunci iti dai seama cat de complicat este debarasare mobila. Toate zonele din Bucuresti nu permit elemente de mobilier specifice, pe bordura. Ca sa nu mai vorbim de ce ai nevoie pentru a ridica lucrurile grele si voluminoase.  ofera un serviciu de îndepartare a mobilei eficient, în conditii de siguranta si eco-friendly, astfel încât  nu aveti nevoie sa va faceti griji cu privire la ridica sau eliminarea acestor elemente de mobila veche. Nu numai asta, dar ne asiguram ca vechile elemente de debarasare mobila ajung în locul potrivit: fie ca este vorba de de colectare mobila, colectare mobila veche, debarasare mobila bucuresti, deteriorata, sau nou eliminarea mobilierul se va face într-un mod discret si curat.

Gata pentru a scapa de mobila veche!! Este la fel de simplu ca 1, 2, 3. faceti o programare prin rezervare online, sau prin apel la 0727473420. Echipa noastra profesionala va sta la dispozitie 24-24 pentru nevoile dvs asigurandu-va îndepartarea mobilier vechi, si va vom oferi o estimare gratuita în functie de cât de mult spatiu nedorit ocupa în dubele noastre de 3,5T. Vor fi Îndepartate si carate aceste elemente ce se refera la debarasare mobila, ele vor fi incarcate  în autoutilitarele noastre de 3,5t amenajate corespunzator.

  • Vom elimina aproape toate tipurile de mobilier vechi, inclusiv:
  • sifonere
   canapele
   Paturi extensibile
   saltele
   scaune
   Mese
   biblioteci
   cabine
   birouri
   Dulap de dosare
   Cutii
  • tocuri
  • jaluzele
  • vitrine
  • televizoare
  • covoare
  • vesela
  • electrocasnice
   Unitati de scule si unelte
   Nu numai ca suntem  profesionisti în materie de eliminare evacuare mobila veche, suntem specializati in tot felul de debarasare mobila, nedorita inclusiv: debarasare mobila, din apartamente 2,3,4 camere
   Îndepartarea mobila veche, la  curte si  deseurilor cum arfi moloz la saci
  • debarasare mobila
   debarasare  aragaz
   debarasare saltele
   debarasare televizoare
   debarasare masini de spalat
   debarasare frigidere
  • debarasare balcoane
  • debarasare beciuri
  • debarasare pivnite
  •                                          debarasare apartamente
  • Lemn, covoare, rigips, echipamente vechi, frigidere, masini de spalat, uscatoare, calculatoare, monitoare, alte electronice, televizoare, ecrane mari, mobilier, canapele, Comode, etc …
 •                                                                                           Politica Site-ului:

Plitica site-ului nostru este dupa cum urmeaza: Mobila ce trebuie debarasata ridicata trebuie sa fie intreaga asa cum este ea, doar in momentul in care personalul nostru constata ca nu se poate ridica mobila pe brate si carata atunci echipa noastra va incepe sa dezmembreze acel sau acele obiecte ce nu poate fi carate pe brate. Se excepteaza de la dezmembrat saltelele.paturile, chiar si canapelele. In concluzie tot ce se poate loa pe brate se va loa iar ce nu se poate loa pe brate se vor desface se vor dezmembra. Atentie pentru toti clienti nostri daca mobila nu se va ridica intreaga asa cu este ea, si va fi dezmembrata in totalitate de catre clienti nostri, acest lucru va duce  la costuri suplimentare altele decat cele stabilite la tel.

 • Cat costa?
  După cum vă puteți imagina este greu de apreciat prin telefon cât ar pute costa. Noi vă vom oferi o estimare prin telefon și atunci când sosește personalul la locatia dvs, vom oferi o estimare exactă pentru dvs. Preturile noastre sunt rezonabile si chear sub
  pretul pietei in fuctie de nevoile  si cerintele dvs.
  Noi nu am avut nici un client care sa spuna că prețurile noastre nu au fost rezonabile.Va asteptam sa ne contactati la 0727473420–0766807123 si vom fi bucurosi sa va raspundem nevoilor dvs.

2 thoughts on “Debarasare Mobila

 • July 18, 2018 at 5:14 am
  Permalink

  O echipa foarte ok promti si de mare ajutor!!! Va multumesc baiti ca mati ajuta sa rezolv problema cu mobila veche, am sa recomand serviciile de http://www.debarasaremobilaveche.com si prietenilor mei ati fost de mare ajutor nu stiu ce masi fi facut fara voi o echipa de mare ajutor promti puctuali foarte atenti si seriosi, multumec inca o data intregi echipe ati fost de mare ajutor recomandat acest site !!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.