[

Tractari AUTO PREMIUM PE PLATFORMA
Automili PREMIUM ofera servicii de tractari auto Bucuresti, pentru clienții săi. Acestea constau în mașini si prețuri, mici oferind fiabilitate maximă, încredere și responsabilitatea de a asigura un nivel ridicat al transportului premium.

Până în prezent, am transportat cu succes masini din cele mai prestigioase branduri si scumpe, cum ar fi Lamborghini, Ferrari, Mercedes SLR McLaren, Rolls-Royce, Porsche GT Carreta, Ruf CTR3 si multe alte marci de automobile premium.

Mentionam ca soferii nostri sunt specializati in tractari auto, cu minim 3 ani experienta, cazier judiciar curat, persoana care inspiră încredere și profesionalism pentru remorcare. Tractari auto ruleaza pe un dispecer comun care primește comenzi și cereri 24/24 ore,  7/7 zile și include un număr mare de companii din același domeniu cu compania noastra, atent  companiile și-au dovedit până în prezent profesionalismul și competența . Avem facilități cu servisuri pentru reparații de autovehicole .
Servicii locale de la 40 ron.autovehicole
Eliminare vehicul nedorita.
Tractari auto clasice.
Servicii de încredere prietenos rapid.

Noi oferim serviciu de tractari auto, fara cusur pe parcursul intregului Bucuresti. Noi promitem că echipa noastră de tractari auto Bucuresti asigura siguranta vehiculul către destinația aleasă într-un mod rapid și eficient. Personalul nostru calificat va finaliza, de asemenea, o inspecție completă și evaluarea pagubelor a autovehiculului și să va asigure acea pace sufletească suna acum la 0727473420

gmap-embed id=”201″]

TRAFIC TRIPUL - Director Web